Blog

Kurs per programin Alpha: Certifikohu Online

Kurs per programin Alpha: Certifikohu Online

item image

Price: 49.99 $

Qellimi kryesor i ketij kursi eshte te mesoje kedo, duke nisur qe nga nje fillestar , si te perdore programin financiar Alpha ne pak ore, pa shume terma teknik dhe profesional. Nuk keni nevoje te keni njohuri teknike ose njohuri programesh finaciare per te perdorur Alpha-n per biznesin tuaj apo nese jeni te punesuar diku. Ky kurs do te mbuloje te gjithe modulet e programit,  nga aksesi ne Alpha e deri ne zbatimin e funksionaliteteve te avancuara ne pershtatje te cdo biznesi.

Ne fund te ketij kursi, do te keni te gjithe njohurite e nevojshme ne menyre qe te aplikoni Alpha-n per biznesin tuaj ose per biznesin e klientit tuaj.

Te njohesh porgramin Alpha perben nje avantazh ne boten e biznesit dhe karrieres, prandaj jemi te sigurte se koha qe do te kushtoni ne perfundimin e ketij kursi do te jete nje vlere e madhe per profesionin tuaj.

Vleresojme shume angazhimin dhe perkushtimin e treguar per te mesuar programin. Per te nisur kursin, klikoni butonin “Take this Course”  dhe bëhuni gati te mësoni sistemin  financiar Alpha.

Cultus

https://www.onlinecultus.com/ownerofcultus/

%d bloggers like this: